02-11-2019, Saat: 23:46
Hapishane, koğuş filmi denildiğinde aklıma hemen yıllar önce izlediğim Tom Hanks’in başrolünde olduğu Yeşil Yol filmi geliyordu ama bunlara bir yenisi olarak artık Aras Bulut’un başrolde olduğu 7. Koğuştaki Mucize filmini de ekliyorum.
Aras Bulut, çıtayı bu sefer göklere değil arşa çıkardı desek yalan olmaz herhalde. Yıllar yıllar evvel gelecek vadeden oyuncu görülmüş Aras Bulut, yine de bu kadar vaad etmiş olması da pes dedirtiyor. TV’deki Aras Bulut’u bu kez beyaz perde de görmek benim gibi pek çok sinema severi de tatmin etmiş olmalıdır diye düşünüyorum.
Aras Bulut’a övgülerimi burada bitti tamam
Ancak film hakkında da 2 – 3 kelam etmek istiyorum. 7. Koğuştaki Mucize’yi izleyen ağlaklar diye konuşuluyor. Yahu bu filmi izleyip de kalbi acımayan, kalbi yaralanmayan kendine bir sorsun ben nasıl bir insanım diye… Haykırarak ağlanacak bir yanı yok elbet ancak insanın da içini birazcık dürtmüyorsa ne bileyim o da gitsin başka bir şey izlesin…
Aras Bulut, çıtayı bu sefer göklere değil arşa çıkardı desek yalan olmaz herhalde. Yıllar yıllar evvel gelecek vadeden oyuncu görülmüş Aras Bulut, yine de bu kadar vaad etmiş olması da pes dedirtiyor. TV’deki Aras Bulut’u bu kez beyaz perde de görmek benim gibi pek çok sinema severi de tatmin etmiş olmalıdır diye düşünüyorum.
Aras Bulut’a övgülerimi burada bitti tamam